Tre skäl att välja SPP för din tjänstepension

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi hjälper dig gärna och berättar hur du kan göra ett smart val för din tjänstepension.

Skicka ett meddelande till oss
Telefon: 0771-533 533

Så hanterar vi dina personuppgifter

Öppettider:
Vardagar 8:30-16:30
Dag före röd dag stänger vi 13:00

Hållbart sparande

Vi vill att du ska få en bra pension och samtidigt en bra värld att gå i pension i. Därför arbetar vi aktivt för att dina pengar inte ska gå till företag som till exempel kränker mänskliga rättigheter eller utsätter klimatet för skador.

Det kostar inte extra att spara hållbart. Vi tror att det skapar värde. Vår övertygelse är att de hållbara företagen är framtidens vinnare och att det ger dig som kund möjlighet till bra avkastning.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på spp.se/hallbarhet

Låga avgifter och mer till pensionen

Vi vill lämna så mycket som möjligt över till dig som kund. Därför har vi några av marknadens lägsta avgifter. Sett över längre tid kan det medföra stor skillnad i vad du får ut i pension.

Enkelt och tryggt att vara kund

Vi vill att det ska kännas enkelt att vara kund hos oss. På dina sidor på spp.se kan du enkelt få en överblick över ditt sparande, se hur hållbart ditt sparande är och göra ändringar. Vi har många års erfarenhet av pension och vår ambition är att alltid sätta dig som kund i fokus. Vårt prisbelönta kundcenter finns här för dig.

Så upplever andra SPP

Dela till en kollega eller vän

Läs mer

Så undviker du föräldrafällorna som sänker pensionen

Med att vara förälder kommer både ett ansvar och en förändrad vardag. När man tar hand om de små liven så känns inte alltid ens…

Löneväxla dig till bättre pension!

Att kunna gå i pension tidigare är något som många drömmer om. För dig som jobbar hos en arbetsgivare som erbjuder löne- eller bonusväxling, alltså…